Dan zaljubljenih

Na Splavnici ruže za Valentinovo od 10 do 15 kuna

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
ruže
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
ruže
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
ruže
13.02.2015.
u 20:11
Prodavači ruže počeli prodavati na glavnom trgu dan prije Valentinova
Pogledaj originalni članak

Dan prije Valentinova na glavnom su se trgu, uz tradicionalne cvjećare na Splavnici, pojavili i prodavači ruža.

Dok su oni svoje ruže prodavali za 20 kuna, na Splavnici su se mogle naći od 10 do 15 kuna. No sudeći po današnjoj prodaji, većina će čekati sam Dan zaljubljenih kako bi obavili kupnju.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
09:33 14.02.2015.

Na kvatricu ruza u celofanu na jednom mjestu 25 kuna a na drugom cak 30 kuna pa to je kila mesa i onda kukaju kak nis ne zarade a kupuju na zelenoj trznici po pet kuna na veliko pa i manje .

DU
Deleted user
06:32 14.02.2015.

Sliku koju ste objavili je s Trga, na sa Splavnice. I jučer je iz takve kante jedna crvena ruža koštala 20 kn. Od šoka mi je zbrisal tramavaj, jer sam išla pogledati koliko nas druga prodavačica cijepa.