Gligora na City placu

Na štandu nam je svjetski prvak – što više treba?

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Na štandu nam je svjetski prvak – što više treba?
29.11.2015.
u 12:00
Promoviraju kvalitetne delicije s Paga, koje su specifične zbog posebne ishrane životinja, ali i s ostalih jadranskih otoka
Pogledaj originalni članak

Sir – svjetski prvak. Što više treba, kaže Lovorka Marković, da kupce privuče na štand sirane Gligora na City placu u City Centru one West. Ne mnogo, dodaje, ali raznovrsnost ne škodi. Ovčji sir, kozji, kravlji, ali i oni koji su kombinacija posebni su, govori prodavačica, jer dolaze upravo s Paga, gdje životinje rastu na posebnoj ishrani.

– Imam mlade i zrele sireve, ali i one s dodacima poput ružmarina, buče, mediteranskog bilja ili pistacija – objašnjava Lovorka Marković te dodaje kako, osim sireva, nudi i proizvode kao što su kozje mlijeko, maslac, kajmak. Također, na štandu Gligore nabaviti se mogu i suhomesnati proizvodi, vina, maslinova ulja, med, ali i paprika sa skutom u maslinovu ulju s kaduljom.

Osim Paga, promoviramo i ostale otoke, s kojih imamo proizvode. Naš je sir, čija se cijena kreće uglavnom oko 90 kuna po kilogramu, što Zagrepčanima, sami kažu, nije skupo – zaključuje prodavačica iz Gligore.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.