Ima li sabotaže u radu Sandre Švaljek?

Neformalnog šefa ureda zaposlenica prijavila jer joj je rekao da Bandića izbije iz glave

Foto: Anto Magzan/Pixsell
Tihomir Majic
14.02.2015., Zagreb - Na Trgu Petra Preradovica odrzala se treca po redu kampanja Milijarda ustaje protiv nasilja nad zenama, kojoj je nazocio i predsjednik RH Ivo Josipovic. Sandra Svaljek. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
21.02.2015.
u 10:00
Predsjednik Gradske skupštine Darinko Kosor u više je navrata prozvao suradnike zamjenice gradonačelnika Sandre Švaljek da je opstruiraju
Pogledaj originalni članak

– Čini mi se da se čeka povratak Godota. A grad se mora razvijati. Nemam vremena čekati razvoj političkih i pravosudnih događanja – prije mjesec dana upozoravao je Kosor. S. Švaljek demantirala je Kosora tvrdeći da svi uredi normalno funkcioniraju i da sabotaže unutar uprave nema.

Bez obzira na njezine javne tvrdnje, neslužbeno doznajemo, na sastanak s gradonačelnikom Milanom Bandićem prošlog tjedna motivirala ju je upravo opstrukcija suradnika. Navodno mu se požalila da s nekim njegovim suradnicima ne može izaći na kraj.

Da problema u odnosima u gradskoj upravi ima i da postoje suprotne strane pokazuje žalba jedne zaposlenice na ponašanje Tihomira Majića. On je savjetnik gradonačelnika, a odnedavno je, potvrđeno nam je u Gradu, neformalno preuzeo poslove šefa kabineta S. Švaljek jer je njezina šefica kabineta na rodiljskom dopustu.

Zaposlenica se potužila da Majić radi politički pritisak i izaziva nelagodu te kako joj je rekao "izbacite iz glave M. Bandića, sada je tu ona!" i "da se M. Bandić više nikada neće vratiti. U par navrata je rekao da je on član HDZ-a...i to onog pravog, talibanskog! Da oni nikad neće zaboraviti što im je Bandić napravio".

Majić, koji je sa S. Švaljek na putu u njemačkom Mainzu, bio je u gužvi i obećao nam se javiti rekavši da situacija nije kakva izgleda. No nije nam se javio do zaključenja broja. 

Sindikat će prijaviti Zavod za javno zdravstvo inspekciji rada

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

FA
fakin2012
13:56 21.02.2015.

romski kralj Bandić ostavio je duboki trag davajući gradske stanove romima :-)

MR
mrnmarina
10:24 21.02.2015.

Ja ga savjetujem da nauči vezati kravatu, i da se prvi gumb na košulji ako se nosi kravata ne smije imati otkopčan.

BO
bolesnodrustvo
10:38 21.02.2015.

Tko naručuje objavljivanje ovakvog teksta, jer ovo samo po sebi nije nikakva vijest koja bi zanimala građane Grada Zagreba.