Novi cjenik

Od danas za kunu viša cijena prijeđenog kilometra Taxi Cammea

Foto: Duško Marušić/Pixsell
Od danas za kunu viša cijena prijeđenog kilometra Taxi Cammea
10.05.2012.
u 11:38
Razlog za poskupljenje direktor Cammea Vladimir Minovski vidi u poskupljenju goriva, porastu PDV-a te zapošljavanju novih stotinu vozača
Pogledaj originalni članak

Kao što smo najavljivali, Taxi Cammeo od jutros u Zagrebu vozi po višim cijenama pa će tako kilometar prijeđene vožnje naplaćivati šest kuna, odnosno kunu više nego do sada.

Razlog za poskupljenje direktor Cammea Vladimir Minovski vidi u poskupljenju goriva, porastu PDV-a te zapošljavanju novih stotinu vozača.

– U godini dana od kada smo na zagrebačkom tržištu znatno su porasli svi faktori o kojima ovisi cijena vožnje pa smo morali ići u njezinu korekciju, ali dalje smo najjeftiniji taksi-prijevoz u gradu – objasnio je Minovski.

Istaknuo je da su povećali samo cijenu prijeđenog kilometra, dok druge usluge neće dirati.

– Budući da je 95 posto vožnje u gradu u duljini do pet kilometara, naša nova cijena za tu udaljenost je 33 kune, odnosno 3 kune više nego ranije, dok je nešto skuplji Radio Taksi sa 34,5 kuna – izračunali su u Cammeu.

Direktor ove tvrtke ujedno je demantirao pokušaj dogovora s predstavnicima Radio Taksija o zajedničkom podizanju cijena dodavši da su se jedino sastali prije nekoliko mjeseci isključivo zato da smire tenzije između dvije tvrtke.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

Avatar Niškorist
Niškorist
20:56 10.05.2012.

Koji sa ove slike još radi u Cammeu ?

Avatar Vucibatina
Vucibatina
12:09 10.05.2012.

Gdje samo nalazi vozače koji rade zabadava ?

Avatar gadogadni
gadogadni
13:53 10.05.2012.

Od trešnjevačkog do Gajeve 21-22 kune, tramvajem samo ako si sam ali već u dvoje ...baj-baj-tram-vaj