u 9 ujutro

Maskirani dvojac opljačkao RBA banka na zagrebačkom Laništu

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
RBA,pljačka
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
RBA,pljačka
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
RBA,pljačka
08.03.2014.
u 13:09
Nakon što su pištoljem zaprijetili djelatnici i zaštitaru Sokol Marića, zatražili su da im predaju novac
Pogledaj originalni članak

Dvojica maskiranih i naoružanih razbojnika orobili su poslovnicu RBA banke na zagrebačkom Laništu. Kako je priopćila zagrebačka policija, u poslovnicu banke upali su u subotu oko 9 sati.

Nakon što su pištoljem zaprijetili djelatnici i zaštitaru Sokol Marića, zatražili su da im predaju novac. Pobjegli su sa za sada neutvrđenom količinom novac i za njima se traga.

>>Razbojnici opljačkali poštu na Novoj Vesi

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZJ
Zjako
11:29 09.03.2014.

Nema tu uljudnog ponašanja to je bila pljačka! Što su trebali uzeti listić sa brojem ? Dobar dan jesmo mi sad na redu ... da izvolite ... Paaaa gledajte mi bi nepovratna sredstva ... hehe! Dobro da nema mrtvih a sve je osigurano.