U NOVOM ZAGREBU

Ostavio skuter ispred zgrade, a kada se vratio više ga nije bilo: Kasnije uočio kako se njime vozi maloljetnik

Foto: Davor Pukavec/PIXSELL
Ostavio skuter ispred zgrade, a kada se vratio više ga nije bilo: Kasnije uočio kako se njime vozi maloljetnik
04.08.2024.
u 11:02
Nad mladićem, za kojeg je provjerom identiteta utvrđeno da je riječ o maloljetniku, provedeno je kriminalističko istraživanje te će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu biti podneseno posebno izvješće
Pogledaj originalni članak

Ispred stambene zgrade, u Novom je Zagrebu jedan 34-godišnjak ostavio skuter, no nepoznati ga je počinitelj tada otuđio. Sve se dogodilo između petka i subote, 2. i 3. kolovoza, u Ulici Lanište, javlja zagrebačka policija.

A taman kada je pomislio da svoj skuter više neće vidjeti, u popodnevnim je satima, oko 17.30 sati, vlasnik skutera u istoj ulici uočio nepoznatog mladića na njegovom skuteru. Zadržao ga je do dolaska policije.

"Nad mladićem, za kojeg je provjerom identiteta utvrđeno da je riječ o maloljetniku, provedeno je kriminalističko istraživanje te će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu biti podneseno posebno izvješće", piše u policijskom priopćenju.

VEZANI ČLANCI:

U posljednja 24 sata na području Policijske uprave zagrebačke evidentirano je 25 kaznenih djela od kojih se izdvajaju tri razbojništva, prijevara, ali i taj otuđeni skuter koji je istog dana i pronađen.

VIDEO Novost u Zagrebu: Nakon 24 godine pročistač otpadnih voda prelazi gradskom poduzeću Vodoopskrba i odvodnja

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
Maky69
09:51 05.08.2024.

Njegova krivica, sto je ostavio kljuc i udaljio se💁🤷

EB
EBERT
13:33 05.08.2024.

Ja ostavila skupe suncane naocale u mojem autu i jedan koji ga je vozio posudio ih zauvjek. Tzv Prijatelj.