NASMIJTE SE I OPUSTITE!

Osvojite ulaznice za najbolje komičare regije u Bestu!

Foto: Promo
Osvojite ulaznice za najbolje komičare regije u Bestu!
19.12.2017.
u 13:46
U srijedu 20. prosinca 2017. godine održava se BALKAN STAND UP VEČER, kada u zagrebački klub „The Best“ stižu najbolji komičari iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske te Bosne i Hercegovine.
Pogledaj originalni članak

Još jedan u nizu redovnih mjesečnih programa bogatiji je za regionalni stand-up comedy show na kojem će gostovati renomirana imena poput Pedje Bajovića (Hrvatska), Andrije Dabanovića (Crna Gora), Marka Puljiza (BiH) i Srđana Jovanovića (Srbija).

Pedja Bajović jedan je od pokretača scene stand-up komedije u ovom dijelu svijeta. Turneje po prostoru bivše Jugoslavije njegova su specijalnost, a prema riječima jednog kolege, "nastupao je svuda gdje ima sijalica, a bogami i žarulja!".

Srđan Jovanović prvi je stand-up komičar u Srbiji. Godinama uspješno nasmijava pričama iz svakodnevice, igra se sa stereotipima, manama i glupostima na koje nitko s ovih prostora nije imun.

Humor je poput bureka, najbolji je iz Bosne, najmasniji iz Crne Gore! Marko Puljiz predstavnik je nove škole sarajevskog humora, s trenutačnom adresom u Podgorici. On secira stvarnost na originalan i zabavan način, a svojim nastupima osvaja publiku u regiji.

Nekoć nova nada, a danas neupitna činjenica regionalne stand-up komedije! Andrija Dabanović prvi je i vodeći crnogorski komičar s nogu. Iako se za Crnogorce teško veže pojam "neumorno", ovaj mladić upravo tako posljednjih nekoliko godina reda svoje nastupe pred publikom širom regije. Njegov stil komedije jednostavno je crnogorski, britak i bez pardona!

Ulaznicu po cijeni od 60 kn možete kupiti preko sustava Eventim.
Informacije i rezervacije stolova na + 385 95 1997 499

Večernji list osigurao vam je 5x2 ulaznice za ovu večer vrhunske zabave i smijeha. Sve što trebate jest ostaviti podatke i petero najbržih osvaja po dvije ulaznice.

Sretni dobitnici su:

1) Marija Ptiček, Zaprešić
2) Fran Stažić, Gornji Bogićevci
3) Lidija Zrilić, Zagreb
4) Mirna Konevski, Zagreb
5) Irena Pozder, Vidovec

Pogledajte na vecernji.hr