ove subote u kic-u

Otkrijte tajne Lukine čarobne kutije sa 100 novih trikova

Foto: Menart
Otkrijte tajne Lukine čarobne kutije sa 100 novih trikova
13.12.2012.
u 18:02
U kutiji, na koju je čekao gotovo dvije godine, nalazi se zabava za cijelu obitelj i poseban DVD sa šest profesionalnih trikova, a sve to možete pronaći u subotu ujutro u KIC-u
Pogledaj originalni članak

Nakon bogate sezone u kojoj je lansirao predstavu ''Cijeli svijet je pozornica“ u suradnji s odličnom plesnom grupom Atomic Dance Factory, Luka Vidović u subotu će predstaviti Lukinu čarobnu kutiju sa 100 novih trikova i 50 optičkih iluzija.

U kutiji, na koju je čekao gotovo dvije godine, nalazi se zabava za cijelu obitelj i poseban DVD sa šest profesionalnih trikova. Luki će na predstavljanju praviti društvo njegov mali i znatiželjni prijatelj rakun Pierre koji je savladao sve trikove iz kutije. Mališanima će otkriti kako se izvode neki od njih, a samo rijetki sretnici moći će i u toplini svojih domova uživati u njima jer će se u Hrvatskoj moći nabaviti samo određen broj Lukinih čarobnih kutija.

Program počinje točno u 10 sati na drugom katu Kulturno-informativnog centra u Preradovićevoj 5., a nakon promocije Lukine čarobne kutije predviđeno je još jedno Yu-Gi-Oh! druženje u živopisnom anime fantasy svijetu, koje spaja stratešku igru s logičkim i matematičkim vještinama. Sve informacije o promotivnim turnirima posjetitelji mogu pronaći na www.yugioh-planet.net.

>>Večernji te vodi na Show Luke Vidovića i Atomic Dance Factoryja

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.