TIJEKOM SRPNJA I KOLOVOZA

'Pala' serijska kradljivica u Sesvetama: U sedam navrata otuđila parfeme vrijedne više od 10 tisuća eura

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
'Pala' serijska kradljivica u Sesvetama: U sedam navrata otuđila parfeme vrijedne više od 10 tisuća eura
07.10.2024.
u 14:19
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičene je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
Pogledaj originalni članak

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakinjom zbog sumnje da je počinila šest kaznenih djela krađe i jedno kazneno djelo teške krađe. – Sumnja se da je osumnjičena tijekom srpnja i kolovoza 2024., s namjerom krađe te stjecanja protupravne imovinske koristi, u popodnevnim satima dolazila do iste trgovine na području Sesveta, prilazila prodajnim policama te s njih, koristeći zauzetost zaposlenika, otuđivala parfeme – javlja PUZ.
 
Jednu od ukupno sedam takvih krađa u istoj prodavaonici, sumnja se, počinila je sredinom srpnja kada je s prodajnih polica otuđila parfeme, pospremila ih u svoju torbu i krenula prema izlazu iz trgovine. U krađi ju je uočila zaposlenica koja ju je pokušala zaustaviti u namjeri da pobjegne uhvativši ju za rame, no osumnjičena se istrgnula, odgurnula zaposlenicu te se s otuđenim parfemima dala u bijeg. Materijalna šteta iznosi oko 10.400 eura.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.