Hot&Fresh DriveIn

Pješice, automobilom ili avionom – na kebab pokraj Cibonina tornja

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Pješice, automobilom ili avionom – na kebab pokraj Cibonina tornja
27.06.2016.
u 17:00
Koncept preuzimanja narudžbe iz auta dosad je imao samo McDonald's, a do kraja godine otvorit će se još tri DriveIn kebaba
Pogledaj originalni članak

Uzmeš kebab, a i ne izađeš iz auta. Dobro, ako baš hoćeš, možeš po njega doći i pješice – šale se u Hot&Fresh Kebabu na križanju Tratinske i Florijana Andrašeca. Staro parkiralište vlasnici su pretvorili u lokal, i to DriveIn, po uzoru na McDonald’s, a da su s kebabom “u prolazu” pogodili gdje treba, govore Zagrepčani koji svakodnevno dolaze po svoj kebab upravo u Hot&Fresh.

– Pileći ili teleći, naravno, sa svim mogućim dodacima – objašnjava Neven Sunko koje se vrste kebaba nude na početku Tratinske. Prvi je to DriveIn kebab u Hrvatskoj, ispričao je prodavač u lokalu, a do kraja godine otvorit će ih se još.

– Dva ili tri, ovisi o tome što sami vlasnici odluče. Naravno, za još lokala odlučili su se nakon što su vidjeli kako posao ide u ovome, a ide zaista i više nego dobro – rekao je Sunko, koji svoje mušterije u Hot&Freshu poslužuje svakog dana od 10 do 1.30, osim subote i nedjelje, kad se kebab može pojesti čak do četiri ujutro. A upravo vikendom ima posebno gladnih, govore prodavači u lokalu.

– To su mladi ljudi koji se vraćaju iz izlaska. Sve su isplesali, pa im treba da vrate energiju – smije se Neven Sunko te dodaje kako neugodnih iskustva s mušterijama dosad nije imao, a nada se da će upravo tako i ostati. Kako je objasnio, vikendom uglavnom dolaze Zagrepčani koji pješice preuzimaju svoje narudžbe, dok radnim danima dolaze oni koji su pomalo u žurbi pa svoj kebab preuzmu u automobilu.

– Ma sve vam se kod nas može. Dođete pješice, biciklom, automobilom, avionom, uopće nije važno, i dalje dobijete svoj kebab – smiju se u Hot&Freshu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
18:37 27.06.2016.

Kaj su se migranti vec ukljucili u biznis?

MA
MarMara
21:29 27.06.2016.

Jeli to Agram postao Istan Blue?

OR
<orlando>
17:17 27.06.2016.

Ne kupujem kebab jer oni svi sponzoriraju Isil.