JAVLJAJU IZ HOLDINGA

Planirate li otpad odvesti na reciklažno dvorište? Pripazite, od sutra rade po ljetnom radnom vremenu, evo detalja

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Planirate li otpad odvesti na reciklažno dvorište? Pripazite, od sutra rade po ljetnom radnom vremenu, evo detalja
19.07.2024.
u 13:52
Tijekom ljeta reciklažna će dvorišta raditi po ljetnom radnom vremenu, i to u periodu od 20. srpnja do 31. kolovoza.
Pogledaj originalni članak

Kako javljaju iz Zagrebačkog holdinga, reciklažna i mobilna reciklažna dvorišta u metropoli privremeno mijenjaju radno vrijeme. Tijekom ljeta oni će raditi po ljetnom radnom vremenu, i to u periodu od sutra, 20. srpnja, do 31. kolovoza.

Tako će reciklažna dvorišta od ponedjeljka do petka biti otvorena od 6.30 sati do 20 sati. S druge strane, radno vrijeme subotom bit će od 6.30 sati do 14 sati, a nedjeljom i blagdanom neće poslovati.

Korisnicima iz kategorije kućanstvo, dodaju iz Holdinga, na raspolaganju je 21 reciklažno dvorište u Zagrebu, a korištenje je uključeno u cijenu javne usluge. Informacije o vrsti otpada koji se može odložiti te lokacijama reciklažnih dvorišta dostupne su na internetskim stranicama Čistoće

VEZANI ČLANCI:

10 minuta užasa

FOTO/VIDEO Prije godinu dana nezapamćeno nevrijeme pogodilo je Hrvatsku, orkanski vjetar čupao je sve pred sobom

15.45, sparno srpanjsko poslijepodne u Zagrebu. Većina onih koja nije otišla na godišnji odbrojava zadnje minute do kraja radnog vremena. Niti deset minuta kasnije u metropoli usred dana pada mrak. Pale se i svjetla, a superćelijska oluja poput bombe eksplodira nad gradom. Najavljena orkanskim vjetrom, monsunska kiša potapa ulice i u svega desetak minuta, glavni grad Hrvatske, ostavlja u prizorima kakve smo dotad viđali u američkim filmovima katastrofe.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.