plac-patrola

Po hladnom vremenu najbolje sjeda 'teža' hrana koja grije

Foto: Anto Magzan/PIXSELL
Po hladnom vremenu najbolje sjeda 'teža' hrana koja grije
Foto: Privatni album
Robert Demo
Autor
Mateja Šobak/VLM
19.12.2013.
u 16:20
Jelica Smud opskrbila se na Dolcu, a za ručak radi krvavice, krumpir i fino zelje
Pogledaj originalni članak

Sastojci: 0,5 kilograma krumpira – 3 kune, 4 krvavice – 25 kuna, 0,5 kilograma kupusa – 4 kune, luk i začini po želji

Priprema:

Na ulju prepržiti sjeckani luk, a zatim dodati rezani kupus i polako pirjati oko 30 minuta podlijevajući vodom. Krvavice ispeći u pećnici na 180 stupnjeva 25 minuta. Krumpir skuhati, pa ga dodatno prepržiti na luku. Po hladnom vremenu najbolje sjeda “teža” hrana, kaže Jelica Smud, koja će ovaj put na krvavice i zelje kod prijateljice.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.