LETEĆI REPORTER

Počeo je Bundekfest: Prva večer u navijačkom raspoloženju

Foto: Leteći reporter/Jakov Novak
Počeo je Bundekfest: Prva večer u navijačkom raspoloženju
06.09.2013.
u 19:49
Festival na Bundeku počinje danas i traje do 14. rujna, a organizirani su koncerti, radionice, antistres partyji...
Pogledaj originalni članak

Drugo izdanje Bundekfesta počelo je večeras i traje do 14. rujna. Prva večer protiče u navijačkom raspoloženju, pogotovo u trenucima kada se uključi prijenos utakmice na velikom videozidu.

Grad Zagreb pripremio je mnogo koncerata pa tako u petak festival otvaraju Baruni i gleda se nogometna utakmica Srbija – Hrvatska, u subotu sviraju Zlatko Pejaković i Sandi Cenov, a u nedjelju Jura Stublić i Marijan Ban. Kao atrakcija najavljuje se program Zajednice tehničke kulture od 6. do 8. rujna koji će posjetitelje zabavljati ispaljivanjem raketa, padobranstvom, paraglajdingom i letom balonom.

Neće izostati ni kazališne predstave za djecu ni glazbeni program, a priređuju se i radionice, kao što je izrada lutaka od voća i povrća ili žongliranje. Za zaposlene je organiziran "Poslije posla antistress party" uz DJ-e i besplatne antistresne masaže svakoga dana od 16.30 do 18.30. Detaljnije informacije na stranici www.bundekfest.hr. 

>>Utakmica Srbija – Hrvatska: Neka nas čuju sve do Marakane

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.