NOVO RADNO VRIJEME

Ponovno otvorena Žičara Sljeme! Nakon dodatnih radova na smanjenju buke za putnike se uvodi i nova usluga

Foto: Marin Tironi/PIXSELL
Zagreb: Žičara Sljeme ponovno puštena u pogon
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
Zagreb: Žičara Sljeme ponovno puštena u pogon
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
Zagreb: Žičara Sljeme ponovno puštena u pogon
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
Zagreb: Žičara Sljeme ponovno puštena u pogon
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
Zagreb: Žičara Sljeme ponovno puštena u pogon
16.04.2022.
u 13:00
Sljemenska žčara otvorena je otprilike dva mjeseca pa ubrzo i zatvorena radi dodatnih radova.
Pogledaj originalni članak

Otvorena pa zatvorena pa od danas ponovno otvorena. Riječ je o Žičari Sljeme koja je nakon radova na dodatnom smanjenju buke od danas ponovno u prometu i donosi dvije novosti - novo radno vrijeme i novu uslugu

Obzirom na toplije vrijeme i sve dulje dane, a što će zasigurno potaknuti i sve veći broj građana i gostiju Zagreba da žičarom krenu na Sljeme i uživaju u aktivnostima na otvorenom, novo radno vrijeme žičare je radnim danom od 10 do 19 sati, a vikendom, blagdanima i praznicima od 9 do 19 sati. 

- Također, osluškujući potrebe i prijedloge biciklista, kako rekreativaca, tako i profesionalaca, a koji su iskazali izniman interes za  prijevoz bicikala žičarom, na čemu im zahvaljujemo, zadovoljstvo nam je priopćiti kako će ta usluga biti omogućena od subote, 16. travnja. - poručuju iz ZET-a.

Biciklistima će uz voznu kartu biti dostupna dodatna karta za prijevoz bicikla i to u iznosu od 20 kuna u jednom smjeru. U jednoj gondoli moguć je prijevoz dvije osobe i dva bicikla. Putnici koji u gondolu ulaze s biciklima, obvezni su obratiti pozornost kako prilikom vožnje žičarom ne bi oštetili opremu ili ugrozili ostale korisnike te kako bi se prevezli na siguran način na obostrano zadovoljstvo.
 

IVANA BRKIĆ

Povukla se iz javnosti! Evo zašto je jednom najveća tinejdžerska zvijezda u Hrvatskoj nestala sa scene na vrhuncu karijere

Godine 2000. Ivana Brkić osvojila je nagradu za najboljeg debitanta na Zadarfestu, 2003. godine dobila je priznanje za srebrnu nakladu albuma "Uzmi sve", a dvije godine kasnije nagradu za najveći hit Hrvatskog radijskog festivala (Kora pod nogama) po glasovima preko SMS poruka. Godine 2006. stiže joj i priznanje u novogodišnjoj anketi časopisa OK! koji je album "Sve je samo fol" proglasio albumom godine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

VE
Vedrić
09:48 17.04.2022.

Kaže velik interes za prijevoz bicikla, a biciklista na sljemenu već 10 godina troduplo više nego skijaša za koje se žičara radila. Bilo bi normalno da je prijevoz bicikla u cijeni karte isto kao i prijevoz skija ili sanjki

Avatar VLbriše
VLbriše
09:05 17.04.2022.

Čast se propeljati najskupljom rođačkom žičarom , Najskuplja na svijetu ,još kada bi radila svaki dan bila bi to lepa ostavština rođaka u Zagrebu. Malo je rizično za one van Zagreba krenuti u Zagreb i planirati se provozati jer je jako moguće da bu defektna, ili se varam ???