16. gumbekovi dani

Kabare "Arsen + Vitez iliti Što je glumac bez slobode" posveta je slavnom maestru, praizvedba u Histrionu

Foto: CENTAR ZA KULTURU HISTRIONSKI DOM
Kabare "Arsen + Vitez iliti Što je glumac bez slobode" posveta je slavnom maestru, praizvedba u Histrionu
27.03.2023.
u 17:25
Kabare kojim se slavni glumac Zlatko Vitez vraća na kazališne daske, izvest će u Histrionskom domu uz klavirsku pratnju Olivera Beloševića
Pogledaj originalni članak

Slavni domaći kazališni, televizijski i filmski glumac Zlatko Vitez vraća se na kazalište daske i to praizvedbom kabarea "ARSEN + VITEZ iliti Što je glumac bez slobode", a koju će uz klavirsku pratnju Olivera Beloševića izvesti sutra u Histrionskom domu. 

Kabare je posveta velikom maestru Arsenu Dediću, njegovim stihovima i glazbi koju je stvarao za kazalište i inspiriran kazalištem, ali prije svega dugogodišnjoj suradnji s Glumačkom družinom Histrion, jednoj od najproduktivnijih u hrvatskom kazalištu.

MEDIJSKA ATRAKCIJA

Kazališna hit-predstava 'Lepa Brena Project' u travnju stiže u Zagreb, Rijeku i - Split!

U srijedu 12. travnja glazbeno-plesno-dramski spektakl stiže u veliku dvoranu zagrebačkog Studentskog centra, u četvrtak 13. travnja ponovno će igrati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku u Rijeci, a u nedjelju 16. travnja hit-predstava će se predstaviti splitskoj publici u dvorani Gripe. Sve predstave počinju u 20 sati, karte za Zagreb i Rijeku već su dostupne na internetskoj stranici mojekarte.hr, a ulaznice za Split u prodaju će biti puštene 30. ožujka točno u ponoć

Jedna je to od posljednjih izvedbi na 16. Gumbekovim danima, inače posvećenim legendarnom glumcu i prijatelju Histriona, Mladenu Crnobrnji Gumbeku, a koji dodjelom nagrada i reprizom predstave "Sastavljamo vladu!" završavaju u srijedu. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.