POKLON ZA SVAKOGA

Predivna božićna priča na Sigečici: 'Svatko bi poželio ovakve susjede'

Foto: Facebook Zakaj volim Zagreb
Foto: Facebook Zakaj volim Zagreb
Foto: Facebook Zakaj volim Zagreb
25.12.2021.
u 11:00
Divna ideja. Nadam se da će djedica posjetiti i moj ulaz. - samo su neki od brojnih komentara i reakacija na ovu divnu gestu zagrebačkih susjeda koji podsjećaju na bit Božića - ljubav jednih prema drugima.
Pogledaj originalni članak

Pravo malo čudo dogodilo se na božićno jutro u jednoj stambenoj zgradi na zagrebačkoj Sigečici. Stanare je posjetio Djed Božićnjak i ostavio im darove! 

Svi susjedi su izgleda ove godine bili dobri jer ih je na ulazu u zgradu dočekala kutija puna poklona sa sitnicom za baš svakoga. 

Foto: Facebook Zakaj volim Zagreb

- Djedica ni ove godine nije zaboravio na svoje drage susjede i opet je pripremio po malu sitnicu za svakoga. Sretan i blagoslovljen Božić sa Sigečice! - stoji u objavi u Facebook grupi Zakaj volim Zagreb gdje se jedan od korisnika pohvalio kako ih se Djedica sjetio i ove godine.

- Svatko bi poželio ovakve susjede. Divna ideja. Nadam se da će djedica posjetiti i moj ulaz. - samo su neki od brojnih komentara i reakacija na ovu divnu gestu zagrebačkih susjeda koji podsjećaju na bit Božića - ljubav jednih prema drugima.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
11:42 25.12.2021.

Možda su darovi dio pokradenog iz EU fondova pa su se odabrani pravi hrvati na vlasti odlučili da jedan manji dio podijele sa balkanskom rajom, stovateljima i biračima.