od Lučkog do Buzina

Privremena regulacija prometa na obilaznici do kraja listopada

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Privremena regulacija prometa na obilaznici do kraja listopada
08.10.2013.
u 11:46
Unatoč privremenoj regulaciji prometa na zagrebačkoj obilaznici, na njoj nema radova. Oni se odvijaju na nadvožnjacima Botinec i Klara.
Pogledaj originalni članak

Na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Lučko i Buzin ponovo se otežano vozi od 29. kolovoza. Tako će biti sve do 28. listopada, prenose Kronike Velike Gorice.

Unatoč privremenoj regulaciji prometa na zagrebačkoj obilaznici, na njoj nema radova. Oni se odvijaju na nadvožnjacima Botinec i Klara, iznad autoceste A3, točnije na Sisačkoj cesti (Ž1054) i Ulici Dr.L.Naletilića (L101029) i postoji opasnost od pada alata na automobile koji se kreću autocestom.

-  Za te je radove nadležan Grad Zagreb i kao investitor je zamolio Hrvatske autoceste održavanje i naplata cestarine d.o.o. da zatvore cijeli kolnik zbog opasnosti od pada predmeta sa nadvožnjaka na autocestu. Obzirom da se veći dio radova odvija na samim nadvožnjacima, dio mehanizacije i radnika nalazi se na vrhu nadvožnjaka što kod korisnika ostavlja dojam da se ništa ne radi -  kaže Andrea Haleuš, glasnogovornica ove HAC-ove tvrtke kćeri.

Iz HAC-a ističu kako se zagrebačka obilaznica zbog starosti mora sanirati „krak po krak“ što izaziva zastoje i gužve.

>>Nesreća na zagrebačkoj obilaznici, promet normaliziran

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.