ŠESTA ETAPA

Privremena regulacija prometa zbog završne etape CRO Racea

Foto: Željko Lukunić /PIXSELL
Privremena regulacija prometa zbog završne etape CRO Racea
05.10.2024.
u 10:00
Iz ZET-a su izvjestili da će utrka uzrokovati izmjenu trasa na autobusnim linijama  218, 220, 221, 229, 234, 241, 242, 268 i 281. Sve će obilaziti Aveniju Većeslava Holjevca prometovanjem uglavnom po Ulici grada Vukovara.
Pogledaj originalni članak

Deveto izadnje međunarodne biciklističke utrke CRO Race završava sutra. Start šeste etape bit će u Svetoj Nedelji na Trgu Ante Starčevića u 11.20, a dolazak biciklista na cilj u Zagreb u Ulici Hrvatske bratske zajednice očekuje se oko 14.55. Vrijeme dolaska biciklista na cilj je procijenjeno i može varirati, napominju organizatori.

Privremena regulacija prometa bit će na snazi na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Privremena regulacija prometa na šestoj etapi Sveta Nedelja – Zagreb vrijedit će od 11 do 15.30 sati na cestama Svete Nedelje, Lučkog, Velike Gorice, Sesvetskog Kraljevca, Dugog Sela, Vrbovca, Sv. Ivana Zeline, Soblinca do Zagreba Važno je naglasiti da će u zonama starta i cilja biti onemogućen parking. Više informacija o prometu možete pronaći na poveznici.

U Zagrebu će privremena regulacija prometa biti na snazi od 13.30 do 17 na dionici:

  • Varaždinska – Glavna – Sesvetska – Slavonska avenija – Ulica Hrvatske bratske zajednice – Ulica grada Vukovara – Avenija Većeslava Holjevca – Most slobode – Avenija Većeslava Holjevca – Avenija Dubrovnik

POVEZANI ČLANCI:

Budući da trase utrke voze većinom po državnim cestama i glavnim prometnim rutama, kompletan promet koji se odvija tim dionicama u smjeru kretanja biciklista od samog starta će biti usporen, u skladu s kretanjem biciklista, odnosno oko 40 – 50 km/h. Obzirom da će staza biti osigurana od strane predstavnika MUP-a, neće biti moguća pretjecanja ni propuštanja prometa, a iz ZET-a su izvjestili da će utrka uzrokovati izmjenu trasa na autobusnim linijama  218, 220, 221, 229, 234, 241, 242, 268 i 281. Sve će obilaziti Aveniju Većeslava Holjevca prometovanjem uglavnom po Ulici grada Vukovara.

Finale virtualne utrke za djecu, KIDS CRO Race, održat će se sutra od 10 sati u Zagrebu. Finalisti iz različitih osnovnih škola koje su sudjelovale u ovome projektu imat će priliku natjecati se za naslov ukupnog pobjednika.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.