GROZNICA

Prodana sva proljetna kolekcija Kate Moss

18.05.2007.
u 22:47
Pogledaj originalni članak

Lepršave, sive i cvjetne, odlične za sve kombinacije, na tajice, na traperice, ali i na gole noge, tunike su hit sezone, pa cijena od 700 kuna nije bila nikakva prepreka. Ipak takve tunike nosi zvijezda kao što je Kate Moss. Prava pomodarka takvu priliku ni za što ne propušta.Kaj je ovo sve??!!??? Na internetu je puno veći izbor!  zaprepašteno su komentirale šopingholičarke kada se su jučer konačno dočepale proljetne kolekcije s potpisom manekenke Kate Moss u trgovinama Top Shop u Ilici i City Centru One.

Barem potkošulja!
Nagrnule su među redove s vješalicama birajući hlačice, tunike, remene, majice, sandale, prsluke...Bijele potkošulje s četiri gumbića, tzv. "mossice", prepoznatljiv odijevni komad slavnog modela, u Ilici su se najbrže prodale jer su za njihi 149 kuna uspjele odvojiti i studentice neduboka džepa.  Ni tunike nisu dugo bile na vješalicama.
 
Evo, gospođa mi je pred nosom kupila tuniku koju sam htjela, a manji broj mi je tijesan preko grudi! Al zadovoljna sam remenom. Ne bih ni znala za prodaju da nisam pročitala u Večernjaku!   ispričala je Marina Flegar dok je na blagajni plaćala račun.
Iznenađenje  djevojkama bilo je i ograničenje prema kojem jedna osoba nije mogla izabrati više od tri komada odjeće.
 
Dodaj mi jednu haljinu broj 12! To mi je za Maju! Onda jadnica trči s aerodroma, kad čuje da može kupiti samo tri krpe, poludjet će! Uzet ću joj barem nešto  da ne ostane bez ičega!  uzbuđena je plavuša s prijateljicama koordinirala akciju na putanji blagajna-vješalice.
 Nadala sam se boljem izboru Al sam zadovoljna ovom prekrasnom majicom!  rekla je Nika Franceschi.

Mršavice prve
 Ostali smo na par stvari, sve je otišlo! U City Centru čeka još nekoliko rasprarenih artikala. Mali su brojevi svi "potučeni" rekla je pri kraju radnog vremena Magmina voditeljica odnosa s javnošću Mirjana Glavak. Po svoju dozu mode među prvima je u Ilicu jučer svratila i RTL-ova voditeljica Tatjana Jurić, da joj ne  bi izmaknuli mali brojevi.

Pogledajte na vecernji.hr