nakon burne noći u odri

Pucnjava i blokade za hvatanje napadača na nogometaše

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
NK Odra pucnjava
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
NK Odra pucnjava
25.03.2014.
u 08:29
M. M. i D. M. ispalili su dva hica u strop i drškom pištolja udarili člana NK pa bježali policiji, a nisu ih zaustavile ni blokade
Pogledaj originalni članak

Policajci su morali postaviti dvije blokade te ispaliti nekoliko hitaca u zrak na raskrižju Čulinečke ulice i III. Struge kako bi zaustavili trojicu muškaraca koji su u Fiat Puntu bježali iz Odre u nedjelju oko 22 sata.

Tamo su u istoimenom nogometnom klubu M. M.(49) i D. M.(36) napali okupljene članove. Jedan od njih je ispalio dva hica u strop te drškom pištolja udario F. L. (29). Drugi je šakom u glavu udario T. F. (23).

Zašto je došlo do sukoba, nije poznato. Napadači su zatim pobjegli u Fiat Puntu, u kojem ih je čekao S. M. (22). Policija im je ubrzo postavila blokadu na cesti, no punto se nije zaustavljao. Drugu blokadu postavili su na raskrižju III. Struge i Čulinečke ulice. Kada je postalo jasno da se neće zaustaviti ni tu, policajci su počeli pucati u zrak na što su bjegunci ipak stali.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Predsjednik NK Odre Berislav Jurkin rekao nam je da trenutačno nije u Zagrebu te da o pucnjavi u klubu ništa ne zna, a potom nas uputio na tajnika Marka Majdaka, koji nije odgovarao na pozive. Ranije tog dana odigrana je utakmica između NK Ponikve i domaćina NK Odre, a završila je rezultatom 2:2.

Nije poznato ima li okršaj ikakve veze s utakmicom. U rujnu prošle godine navijači Odre navodno su na jednoj utakmici bacili svinjsku glavu na teren.

>>Dvojica pucala u strop u prostorijama NK Odra

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TV
tvrdapixa
09:59 25.03.2014.

To su sigurno neki Mamičevci došli po nekog talentiranog klinca, a ovi ga nisu dali bez 1 milje eura, pa se pripucalo.

DM
dejan.milicevic.7906
14:05 10.09.2016.

Strasno koliko novinari mogu lagati i dobiti krivih informacija. Jos ajde vecernji list ali 24 sata uzas. Policija je razbila covjeku od petoro djece glavu s pistoljem dok je bio vezan a ja sam malog izvukao iz razbijanja i narodnjaka. Da Romima su uz ustaske pozdrave bacili svinjsku glavu. Gledam na slikama lazljivog konobara koji se obukao kasnije a bio gol i isao tuci. Dodjite procitat presudu. Po labrnji je dobio Franjo Luter od 150kg i jos decko od 190 cm. Tamo pola nije bilo nogometasa. Zar bi Vi pustili da Vas 17 ljudi ubije. Naime toliko je svjedoka. I svi su zacudo na sudu bili mijenjali iskaze i priznali da su bili pijani itd...Ja sam izvukao s m iz rupe. Bivsi sam mupovac te se odmaknuo i pucao u zrak kako sam i obucen. Tada su stali jer bi nas ubili. A tek tada je njegov otac usao i s m smo krenuli voziti na hitnu kad nas policija zaustavlja . Bez ikakvog zaustavljanja. Laz. I puca te veze a tad pocinje udarati. A g Luter jos godina i vidimo se na kavi . Ponovit ce u oci jos jednom svoju laz. Vas cijenim i ako zelite poslat cu Vam presudu pa cete vidjeti koje su ovo lazi. 24 sata su obican tabloid btw.