Centri zatvoreni

Radno vrijeme trgovina: Evo gdje danas možete u kupovinu u Zagrebu

Foto: DW
Radno vrijeme trgovina: Evo gdje danas možete u kupovinu u Zagrebu
01.11.2017.
u 10:38
Gotovo svi šoping centri su zatvoreni, a veliki dio trgovina radi prema nedjeljnom rasporedu
Pogledaj originalni članak

Za blagdan Svih Svetih šoping centri u Zagrebu većinom su zatvoreni, no neke od trgovina mješovitom robom ipak rade.

Radno vrijeme trgovina

U Zagrebu, Super Konzum u Avenue Mallu od 8 do 15 sati. Interspar u King Crossu Jankomir radit će od 8 do 15 sati. Interspar u Garden Mallu radi od 7 do 18 sati. Interspar u Supernovi Zagreb radi od 8 do 14 sati.

Veliki dio trgovina, Diona, Interspar, Konzum, Lidl, Plodine, Spar i Kaufland, ove godine radi prema nedjeljnom radnom vremenu. 

U centru Dalmare u Šibeniku Konzum radi od 8 do 15 sati. U ostalim gradovima trgovine Konzuma rade prema nedjeljnom radnom vremenu i skraćeno.

Radno vrijeme Interspara

Slavonski Brod: U trgovačkom centru Supernova u radi od 8 do 14 sati. Karlovac: U Supernovi radi od 7 do 21 sat . Split: U Emmezeti radi od 8 do 21 sat. Zadar: Trgovine rade od 7 do 22 sata. Osijek: Interspar radi od 7 do 21 sat, a trgovina u sklopu Emmezete radi od 8 do 21 sat. Sisak: Interspar radi od 7 do 21 sat. Koprivnica: Interspar radi od 7 do 14. Pula: Trgovina Interspara u sklopu City Malla radi od 7 do 21 sat

Radno vrijeme Spara 

Varaždin: U trgovačkom centru Supernova trgovina Spar radi od 8 do 14 sati. Šibenik:  U trgovačkom centru Supernova trgovina Spar radi od 8 do 14 sati. Zadar: Trgovina Spara u Supernovi je zatvorena, javlja 24 sata.

Cjelodnevno radno vrijeme imaju trgovine Spara koje je taj trgovački lanac preuzeo od Bille, a koje rade od 7 do 20 sati u svim gradovima. 

Lidl

Trgovine Lidla u cijeloj Hrvatskoj rade prema nedjeljnom radnom vremenu. 

Plodine

Trgovine Plodina rade prema nedjeljnom radnom vremenu.

Pevec

Pevecovi prodajni centri su zatvoreni.

Gotovo svi šoping centri su - zatvoreni

Arena Centar Zagreb ne radi. Avenue Mall Zagreb je zatvoren, osim Mullera i Konzuma. West Gate shopping city je zatvoren. City Center one West i City Center one East su zatvoreni. King Cross Jankomir je zatvoren, osim Interspara. U Splitu su zatvoreni i Citiy Centar One i Mall of Split.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HL
hlevnjak
13:47 01.11.2017.

Trebali bi zabranit rad nedjeljama i praznicima ko vani uzas