NES(P)RETNI LOPOV

S ukradenim Renaultom dao se u bijeg pa se sudario

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
S ukradenim Renaultom dao se u bijeg pa se sudario
17.01.2016.
u 12:50
Muškarac s ukradenim limenim ljubimcem udario je automobil ispred sebe
Pogledaj originalni članak

Nesvakidašnji "peh" imao je, na sreću policije i vlasnika automobila, lopov koji je između petka i subote ukrao Renault 19 s parkirališta u Ulici Sveti Duh na Črnomercu. On se, naime, nedugo nakon što se s ukradenim automobilom zagrebačkih oznaka dao u bijeg, sudario s drugim automobilom. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o S. K. H. (33), kojem ovo nije prvo nedjelo imovinskog karaktera jer je policiji otprije poznat po krađama.

Do nesreće u kojoj je sudjelovao kradljivac došlo je u Kožinčevu putu, jučer oko 13 sati. Muškarac s ukradenim limenim ljubimcem udario je automobil ispred sebe. U nesreći nitko nije ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta. Nakon toga, lopov je pobjegao s mjesta nesreće, a vlasnik automobila s kojim se sudario pozvao je policiju.

Oni su i kradljivca i ukradeni automobil kojem je oštećen prednji dio, pronašli kako sjedi u Renaultu nedaleko od mjesta nesreće, u Bračunovoj ulici. Priveli su ga, a automobil su vratili vlasniku M. P. (58).

>> Znancu pred nosom ukrao automobil

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZA
zambezi
14:10 17.01.2016.

Vec je i prije krao i opet ce. Vec u ponedjeljak ce bit pušten iz zatvora,ako uopce i je u njemu. I dok su kazne nikakve za takve i njemu slicne,dotle ce se krast.

LI
liliZG
12:25 18.01.2016.

i tko će sad platiti štetu???