Rougemarin Bistro

Slavni chefovi Medak i Galvagno udružuju snage, na meniju će se naći i plavi rak te vepar

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Rougemarinov subotnji brunch uz hrvatski pjenušac
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Predstavljen projekt Zero Food Waste revolucije
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Lič: Na 2. Medun Festu predstavljen prvi goranski sladoled od šumskog meduna
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Lič: Na 2. Medun Festu predstavljen prvi goranski sladoled od šumskog meduna
11.03.2024.
u 13:45
Po cijeni od 72 eura po osobi, posjetitelje očekuje čak šest sljedova specijaliteta spremljenih isključivo od autohtonih namirnica s područja Like i Neretve, a svoje mjesto možete rezervirati na info@rougemarin.hr.
Pogledaj originalni članak

Specijaliteti od pomalo neobičnih namirnica kao što su plavi rak i vepar naći će se, između ostalog, na meniju gastro spektakla koji vas u srijedu očekuje u zagrebačkom RougeMarinu. Kako bi zadovoljili i ona najzahtjevnija nepca, snage će udružiti dvojica popularnih domaćih chefova, Marin Medak i Dino Galvagno koji će delicije spremati isključivo od autohtonih namirnica karakterističnih za područje Like, gdje je dom pronašao Galvagno, te Neretve, od kuda dolazi Medak. 

VEZANI ČLANCI: 

Jedan od ukusnih ukrasa na tanjuru sigurno će biti i aromatično samoniklo bilje, a po cijeni od 72 eura po osobi, posjetitelje očekuje čak šest sljedova čije će okuse, najavljuju organizatori, zasigurno još dugo pamtiti. Svoje mjesto na večeri, koja počinje u 20 sati, možete rezervirati na info@rougemarin.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.