Promo

Slovenski dani turizma u Zagrebu

Foto:
Slovenski dani turizma (1)
Foto:
Slovenski dani turizma (1)
Foto:
Slovenski dani turizma (1)
VL
Autor
PR Članak
07.05.2013.
u 13:28
Manifestacija će se održati na Trgu bana J. Jelačića, 8. i 9. svibnja 2013.
Pogledaj originalni članak

Slovenski dani turizma sajamska je manifestacija, koja će se i ove godine održati u Zagrebu, na Trgu bana Josipa Jelačića, 8. i 9. svibnja.

Moći ćete se iz prve ruke upoznati s novitetima turističke ponude naših susjeda. Ukoliko planirate proljetni ili ljetni odmor, imate idealnu priliku na jednome mjestu detaljno upoznati mnoštvo zanimljivih ponuda s poznatih i onih manje poznatih vrhunskih turističkih destinacija. Odmor u toplicama, wellness, odmor na selu, planini ili jezeru... Ljubazno osoblje pomoći će vam u donošenju prave odluke pri odabiru destinacije za odmor koji ćete pamtiti. A sve to uz, naravno, neizostavne degustacije proizvoda slovenskog sela, vrhunskih vina i nastupe glazbenih skupina.

Kao posebne goste najavljujemo svjetski poznatu, atraktivnu akrobatsku košarkašku skupinu „Dunking Devils“, koja će se zagrebačkoj publici predstaviti u četvrtak, 9. svibnja. Atraktivnim skokovima, kombinacijama i zakucavanjima, najaviti će Europsko prvenstvo u košarci, koje se ove godine od 4.-22. rujna održava u Sloveniji.

Svi posjetitelji mogu sudjelovati u nagradnoj igri, dok će javno izvlačenje nagrada biti upriličeno u četvrtak 9. svibnja, u 17:30 sati na Trgu bana Josipa Jelačića. Možda upravo vas očekuje nezaboravan odmor na nekoj od vrhunskih slovenskih turističkih destinacija!

Dođite i zabavite se s nama!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr