PROMJENE U VODSTVU

Smijenjeni Vuković i Samodol: Ivan Novaković novi šef Uprave Holdinga

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL/Holding
Smijenjeni Vuković i Samodol: Ivan Novaković novi šef Uprave Holdinga
04.10.2021.
u 12:20
Službena odluka o smjeni je došla danas, te su se ovim putem potvrdile spekulacije o odlasku
Pogledaj originalni članak

Nikola Vuković i Ante Samodol smijenjeni su iz uprave Holdinga, a za predsjednika je postavljen Ivan Novaković, koji je već član uprave.

Novaković, podsjetimo, ima dugogodišnje iskustvo u Ini, a radio je u niz tvrtki iz naftne industrije te osnovao svoju tvrtku Agronaut, koja je, prema stranici FinInfo, registrirana i za administrativne djelatnosti, kupnju i prodaju robe, i druge poslove. Diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Službena odluka o smjeni je došla danas, te su se ovim putem potvrdile spekulacije o odlasku tek nedavno imenovanih Vukovića i Samodola koje kruže već nekoliko dana.

Na danas održanoj sjednici Skuptšine Zagrebačkog  holdinga donešena je odluka o opozivu njih dvoje, a na toj istoj sjednici donešena je i odluka o imenovanju predsjednika Uprave Društva. 

>> VIDEO U nekoliko gradova prosvjedi ispred bolnica zbog uvođenja Covid potvrda, Berošu vikali: “Izdaja! izdaja!”

malverzacije u sportu

Cibona pisala Tomaševiću nakon što im je poslao istražitelje u klub. Evo što kažu

Nakon što je očajno stanje u Ciboni došlo na red sjednice Sklupštine Grada Zagreba, na kojoj je Mostov zastupnik Tihomir Goluža nizom žestokih pitanja zasuo gradonačelnika Tomislava Tomaševića, a prvi čovjek metropole čiji građani izdašno godinama plaćaju Cibonine dugove, pozvao institucije da uđu u gradski klub, iz Savske su se očitovali podužiom priopćenjem. Odgovorili su gradonačelniku koji je odlučio poslati inspekciju da preispita trošenje gradskog novca u klubu, ali u dugom tekstu nisu se konkretno dotaknuli teme financija.


 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 34

TR
trandri
13:00 04.10.2021.

Poraz Tomaševića, ali još gore po Zagreb je to što nas nerad Senfa i kompanije koštao cca 500 milijuna kn u 100 dana. Za toliko su produbili dugove Holdinga i Zagreba. I onda će se izvlačiti na pethodnike, a sami likovi iz MOŽEMO generiraju kaos, nerad, nepotizam, podobnost i na kraju kriminal. Iz svog tog nerada i nestručnosti se rađa korupcija, pogotovo ako mediji ne propitkuju rad Tomaševića i štite ga samo zato jer je njihov po ideologiji i svjetonazoru muljator.

AL
AlojzVjekoslav
12:37 04.10.2021.

Zanima ma šta o tome misle Mili Vatula i Rade Borić

TR
trandri
13:02 04.10.2021.

Sad je jasno i zašto je Zagreb pun smeća, grafita i zmazanoće, Tomašević i njegovi ljudi ništa ne rade jer su međusobnoj svađi oko fotelja i moć.