Gračani

Stajalište u Gračanima premješta se kako bi se gradile urbane vile?

Foto: Marko Čubrilo/VLM
Stajalište u Gračanima premješta se kako bi se gradile urbane vile?
14.06.2010.
u 13:22
Siniša Sili, predsjednik MO Gračani, kao i ostali građani, prije svega je zabrinut za sigurnost djece u obližnjoj školi.
Pogledaj originalni članak

Mjesni odbor u Gračanima, predvođen Sinišom Silijem, pokušava zaustaviti premještanje trećega tramvajskog stajališta u Gračanima jer pretpostavlja da se pogoduje privatnom investitoru koji pješački put želi pretvoriti u prometnicu kako bi nesmetano nastavio gradnju, čini se, urbanih vila.

- Poslali smo upit u Vijeće gradske četvrti, no odgovor još nismo dobili niti smo doznali tko je investitor - rekao je Sili dodajući da je treće stajalište veoma je značajna za mlade jer se u neposrednoj blizini nalazi osnovna škola kao i velika trgovina.

Sili, član nezavisne liste Josipa Hrena, bio je začuđen da ih nitko o nadolazećim građevinskim zahvatima nije obavijestio jer inače imaju vrlo dobre odnose s gradskim strukturama, no odgovore na svoje upite Vijeću gradske četvrti kao i Gradu nisu dobili.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VI
Vito
07:24 15.06.2010.

Anič holding, hoto grupa, marina matulović dropulić, milan bandić Ako nema table o građevinskim radovima treba pozvati inspektore i zatvoriti gradilište. ZET isto nesmije graditi bez građevinske dozovole, a stajališta su određena i gradskim prostornim i prometnim planom. Lako je doći do podataka tko je bez znanja i dogovora dopustio premještanje stajališta. Šprem, predsjednik gradske skupštine je prometni stručnjak pa ga treba pitati koja su njegova saznanja o premještanju stajališta javnog gradskog prometa. Pogotovo što postoji gradski plan gdje se točno moraju nalaziti stajališta i prema kojima se putnici ne smiju ispuštati van tamo gdje nije određeno stajalište.