Policija u potrazi

Starica pala i teško se ozlijedila zbog naglog kočenja tramvaja

Foto: PIXSELL
Starica pala i teško se ozlijedila zbog naglog kočenja tramvaja
18.11.2011.
u 11:34
Neopreznim izlaskom s parkirališta i uključivanjem u promet vozač osobnog automobila prisilio je vozača tramvaja da naglo zakoči. Zbog kočenja je 75-godišnja putnica pala i teško se ozlijedila. Vozač automobila pobjegao je s mjesta nesreće
Pogledaj originalni članak

Neopreznim izlaskom s parkirališta te uključivanjem u promet vozač osobnog automobila prisilio je vozača tramvaja da naglo zakoči. Zbog kočenja je 75-godišnja putnica pala i teško se ozlijedila. Vozač automobila pobjegao je s mjesta nesreće. Policija traga za vozačem koji je prepriječio put tramvaju na liniji 6 u Ulica kneza Branimira.

Ozlijeđenoj putnici liječnička pomoć pružena je u KB Sestara milosrdnica te u Klinici za traumatologiju.

Gužvu koja je nastala nakon naglog kočenja tramvaja i ozljeđivanja žene iskoristio je vozač osobnog automobila te pobjegao s mjesta nesreće.

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CV
cvijece
08:29 19.11.2011.

U prometu treba imati pri ruci mali blok,olovku i fotoaparat.Možda je bar mogao zapisati registraciju...