autobusi

Sutra se zbog Velike Gospe mijenja ZET-ov vozni red: Uvodi se i izvanredna linija

Foto: Marin Tironi/Pixsell
ZET autobus
Foto: Grgur Zucko/Pixsell
ZET autobus
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
ZET autobus
14.08.2021.
u 08:30
Ovisno o stanju na terenu i procjenama Prometne policije, tijekom održavanja proštenja u Stenjevcu, povremeno su moguće izmjene i u prometovanju autobusnih linija 119 i 146.
Pogledaj originalni članak

U povodu blagdana Velike Gospe tijekom vikenda dolazi do izmjena na autobusnim linijama 119, 146, 203, 172, 176 i 177, a uvodi se i izvanredna trasa Krematorij - Remete.

Zbog proštenja koje se tradicionalno održava u svetištu Majke Božje Remetske, autobusna linija 203 (Svetice - Vinec - Kaptol) prometovat će skraćeno do Vineca, a bit će uspostavljena izvanredna autobusna linija Krematorij - Remete koja će prometovati od Krematorija do raskrižja Ulice Remete i Ulice Ivana Česmičkog.

Ovisno o stanju na terenu i procjenama Prometne policije, tijekom održavanja proštenja u Stenjevcu, povremeno su moguće izmjene i u prometovanju autobusnih linija 119 (Črnomerec - Podsused most) i 146 (Reljkovićeva - Malešnica - Jankomir).

Autobusi linije 119 vozit će uobičajenom trasom do raskrižja Ilice i Vrapčanske, nastaviti vožnju Alejom Bologne, Škorpikovom te Samoborskom cestom do krajnjeg odredišta u Podsusedu. Istom trasom vozit će i u povratku, a na izmijenjenom dijelu trase koristit će sva usputna stajališta.

Autobusna linija 146 će prometovati skraćeno do kružnog toka koji povezuje Ulicu Ivane Brlić Mažuranić i Stenjevečku ulicu, a ulazno, odnosno izlazno stajalište bit će uspostavljeno poslije kružnog toka u Ulici Ivane Brlić Mažuranić i to u smjeru Reljkovićeve. Sutra autobusi linija 172 (Črnomerec - Zaprešić), 176 (Črnomerec - Gornja Bistra) i 177 (Črnomerec - Poljanica - Gornja Bistra)  zaustavljat će se u oba smjera i na stajalištu Gospodska.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.