Veronika na City placu

Svi dolaze po sirutke s okusima voća

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Svi dolaze po sirutke s okusima voća
30.11.2015.
u 12:00
Polumasne i posne sireve iz Zagorja Zagrepčani posebno vole, baš kao i vrhnja s različitim udjelima masti te mlince
Pogledaj originalni članak

Pravi zagorski sir ono je što kupce privlači štandu Mini mljekare Veronika na City placu u City Centeru one West. Mljekara koja već godinama na području Desinića ima svoje stalne kupce, polako ih stječe i u Zagrebu, a osim mliječnim proizvodima, mame ih i keksima, tjesteninom, mlincima i rezancima, također iz svoje radinosti.

– Najviše se prodaje mlijeko, litra je šest kuna, a kupci isprobavaju i sirutke s okusima, po čemu smo posebni – objasnila je prodavačica Tena Tešanac te dodala kako se na štandu Mini mljekare Veronika mogu kupiti sirutke s okusom manga, marelice i borovnice. Zagrepčani su Veroniku, kazala je Tena Tešanac, već mogli upoznati na tržnicama Špansko, Jarun i Prečko pa mnogi koji žive upravo na tim područjima također navrate do City placa kako bi kupili njihove proizvode. Polumasni i posni sirevi, vrhnja različitih udjela masnoća, a i maslac artikli su koji su posebno popularni kod kupaca, koji se nerijetko raspituju i o samoj proizvodnji mljekare.

– Sve je kod nas domaće i točno se zna od čega se dobivaju proizvodi – rekla je nasmiješena prodavačica Tena Tešanac iz Mini mljekare Veronika.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.