pomoć kolegama

Taxi Cammeo otpuštenim radnicima Oryxa ponudio posao

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
oryx, taksi, taxi, trg bana jelačića (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
cammeo presica, miroslav hoffman (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
cammeo presica, miroslav hoffman (1)
30.03.2012.
u 11:14
Više od pola godine oslanjali smo se na rad gradskih i državnih institucija kako bi se brojne prijave o nepravilnostima u radu na tržištu taksi-prijevoza riješile, ali očito nije bilo sluha, prozvao je sindikat
Pogledaj originalni članak

Sindikat hrvatskog vozača traži hitnu smjenu Mije Bezera, pomoćnika pročelnika gradskog ureda za promet, smatrajući ga jedinim odgovornim za otkaze 250 vozača u Oryx Taxiju.

– Do srijede smo dali rok za očitovanje Gradskoj upravi o ovom traženju ostavke, a ako se Bezer ne smijeni do tada, zajedno sa svim otpuštenim vozačima taksija uz pratnju članova sindikata, doći ćemo pred zgradu Grada Zagreba kako bismo prosvjedovali – najavio je Miljenko Gočin, predsjednik sindikata.

Ujedno je pozvao i sve ostale nezadovoljne radom pomoćnika pročelnika Bezera da se pridruže najavljenom prosvjedu.

– Više od pola godine oslanjali smo se na rad gradskih i državnih institucija kako bi se brojne prijave o nepravilnostima u radu na tržištu taksi-prijevoza riješile, ali očito nije bilo sluha pa je tek otpuštanje 250 radnika potaknulo na ova potez – dodao je sindikalist.

Na konferenciju je stigao i glasnogovornik Taxi Cammea Miroslav Hoffman, koji je ponudio svim otpuštenim radnicima Oryx Taxija posao kod svoga poslodavca.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

KN
knezevic3d
12:24 30.03.2012.

bravo kolega lauš dolazimo na prosvjede........a ovaj hoffman nek sina stavi da mu radi u kameu......

CI
Cipifrend
12:40 30.03.2012.

Svi koji rade u Eco tksiju i koji su radili kod Zubaka su zbrisali iz Cammea. Nek se trgnu i naprave nešto svoje. Neka krenu samostalno u biznis, a ne da imaju robovlasnika.

MA
mark009977
12:15 30.03.2012.

pogledajte na YouTubu,-TV JABUKA,mito i korupcija u cammeu...i nadam se da če vam sve biti puno jasnije.