Tribina

TEDxMaksimir posvećen ženama u KUC-u Travno

Foto: TEDxMaksimir
TEDxMaksimir posvećen ženama u KUC-u Travno
26.05.2015.
u 15:47
Još jedan u nizu TEDxMaksimir događaja održat će se 28. svibnja u Kulturnom centru Travno u 17. 30 sati
Pogledaj originalni članak

Još jedan u nizu TEDxMaksimir događaja održat će se 28. svibnja u Kulturnom centru Travno u 17. 30 sati.

Ovaj put riječ je o TEDxMaksimirWomen događaju koji je dio globalne TEDWomen konferencije i ponovno će predstaviti ženu današnjeg vremena.

- Tema i naziv nadolazećeg događaja je Momentum, ono što nas pokreće i potiče na promjene, na stvaranje i koračanje prema naprijed - kažu iz organizacije. Osim nadahnuća i ideja koje će proširiti sami govornici, posjetitelje u Zagrebu očekuje i live prijenos prvog dijela globalne TEDWomen konferencije iz Montereya. Također, događaj će upotpuniti i glazbeni gosti, a posjetitelji će moći uživati i u zabavnom programu u predvorju gdje će se naći za svakoga ponešto.

U KUC-u Travno nastupit će Dijana Kobas Dešković, Diana Tomić, Diana Pečkaj Vuković, Ivana Matić i Tomislav Ramljak. Kao glazbeni gosti nastupaju poznata operna pjevačica Vlatka Burić Dujmović i nova hrvatska pop-senzacija Lines and Colours.

Sve informacije o govornicima i popratnim sadržajima dostupne su na internetskoj stranici te na službenoj stranici događaja na Facebooku, a ulaznice je moguće osigurati preko sustava Entrio.hr.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.