doprinos civilnom društvu

Teodor Celakoski primio nagradu princeze Margriet za 2014.

Foto: European cultural foundation
Teodor Celakoski primio nagradu princeze Margriet za 2014.
19.03.2014.
u 15:40
Teodor Celakoski iz Hrvatske i Teatro Valle Occupato iz Italije jučer su u Bruxellesu primili nagradu princeze Margriet za 2014. Nagradu im je uručila nizozemska princeza Margriet osobno
Pogledaj originalni članak

Teodor Celakoski iz Hrvatske i Teatro Valle Occupato iz Italije jučer su u Bruxellesu primili nagradu princeze Margriet za 2014. - nagradu za poseban doprinos razvoju civilnog društva.

Nagradu koju dodjeljuje Europska kulturna fondacija na svečanosti koja se održala u Centru za umjetnost- BOZAR uručila im je osobno nizozemska princeza Margriet.

Kako piše u priopćenju Europske kulturne fondacije u dijelu objašnjenja dodjele Nagrade princeze Margriet 2014., Teodor Celakoski je posvetio svoju kreativnu energiju na projekte institucionalne inovacije i politički aktivizam vođen idejom da kultura može djelovati kao posrednik transformacije. Kao njegovi najznačajniji projekti navode se Clubture, pametna platforma koja ujedinjuje neovisne kulturne organizacije diljem Hrvatske, i Prava na grad koja je aktivirala građane i lokalnu zajednicu u obrani javnog prostora.

>> Teodor Celakoski dobitnik ugledne Nagrade princeze Margriet 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
09:06 20.03.2014.

Taj Celakoski je obični neradnik koji živi na račun države ! Njegovi projekti su smiješni i glupi , ali bitno je da se ne radi a dobro zarađuje uzimajući od ljudi koji nemaju !