dan preventive

Topli obroci, jabuke i peciva za zdrav život. Dijeli se na Ribnjaku!

Foto: ilustracija
Topli obroci, jabuke i peciva za zdrav život. Dijeli se na Ribnjaku!
23.04.2014.
u 14:11
Građani do 18 sati besplatno moći izmjeriti tlak i šećer te se educirati o fizioterapiji. Organizator je Zdravstveno veleučilište
Pogledaj originalni članak

Četiristo toplih obroka, jabuke i zdrava peciva bit će podijeljeni građanima danas u parku Ribnjak.

Dio je to i preventivnih aktivnosti u povodu Dana preventive 2014. u organizaciji Zdravstvenog veleučilišta koje sa svojim zaposlenicima i studentima obilježava i 48. godišnjicu postojanja te obrazovne ustanove.
Studenti sestrinstva i fizioterapije, uz pomoć licenciranih medicinskih sestara i fizioterapeuta, građanima će mjeriti šećer, tlak, BMI, vid te ih educirati o fizioterapiji.

– Uz brojne zdravstvene aktivnosti građani će moći uživati u druženju, kreativnim radionicama za djecu, glazbi uličnih svirača, uličnoj tjelovježbi i brojnim drugim aktivnostima – poručili su organizatori Dana preventive i naglasili kako je druženju na Ribnjaku cilj promovirati zdrav život i podići svijest o prevenciji u zdravlju.

Zdravo druženje namijenjeno je baš svim Zagrepčanima, a potrajat će sve do 18 sati. Polaznicima Zdravstvenog učilišta ovo je samo jedno u nizu sudjelovanja u brojnim aktivnostima kojima promoviraju zdrav život, građanima pomažu u shvaćanju važnosti preventive te sudjeluju u humanitarnim akcijama.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.