Divljanje

Trudnoj napadačici izmjerili 
su tri promila alkohola u krvi

Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
Trudnoj napadačici izmjerili 
su tri promila alkohola u krvi
16.01.2011.
u 20:35
Nakon što su se Renata T. i žrtva posvađale dok su šetale pse, tri napadačice, za koje žrtva kaže da imaju problema s alkoholom, banule su joj u stan, istukle ju i slomile joj nos
Pogledaj originalni članak

Renata T. (51) i njezine dvije kćeri Marija (21) i Anita (25) osumnjičene su za divljački napad na svoju susjedu M.K (55). Naime u Ulici grada Chicaga na Borovju, u subotu u 17 sati ove tri žene su pod utjecajem alkohola upale u susjedin stan te je izudarale. Aniti T., koja je u osmom mjesecu trudnoće, liječnici u KB Dubrava nakon napada izmjerili su čak 2.97 promila alkohola u krvi! Žrtvi ovog brutalnog pohoda slomile su nos, a M.K. nam se požalila i da ju od udaraca koje je primila boli i glava te bubrezi.

Treštala je muzika

– Sve tri su zločeste i ratoborne, a imaju i problema s alkoholom. Znale su one i druge susjede napadati, uvijek zajedno. Nijedna ne želi raditi, žive od danas do sutra. Majka je takva da, ako nekome zlo ne napravi, nije sretna – objašnjavala je razloge napada M.K.

Sve je počelo ujutro, kada su žrtva i njezina susjeda šetale zajedno pse.

– Vidimo se svako jutro jer vodimo pse u šetnju. Počela mi je prigovarati o odnosima u mojoj obitelji. Rekla mi je: “Ti si svoju djecu istjerala i sada su na cesti! A ti hodaš po kafićima!” Začudila sam se, jer to su odnosi koji se nje ne tiču. U ljutnji sam je samo primila za ovratnik te sam otišla- rekla je M.K.

Kasnije toga popodneva iz stana njezine problematične susjede treštala je muzika. M.K. je neočekivano netko pokucao na vrata. Kada je otvorila, ugledala je majku i dvije kćeri, opisala je događaj.

– ”Što ti imaš mamu napadati!” – rekle su kćeri. Počele su me udarati, a ja sam pobjegla u dnevni boravak pod kišom njihovih udaraca. Nakon što su se iživile, rekle su “Eto sad, zovi policiju!” pa su otišle – ispričala je M.K.

Tuku se i po kafićima

– To je obitelj da ne kažem kakva. Nije im dobro. Renata se bavila i tarotom, te je tako varala ljude. Davala im je nekakve trave za sreću. Ljudima govori da je slijepa, ali može poslati SMS. Miješa i alkohol s praksitenima, jednom je zaspala, pa se zapalio stan. S njom živi Marija, a Anita u susjedstvu. Mora im se stati na kraj, tuku se i po kafićima. Bojim se da će se ovo ponoviti jer one nisu normalne. Marija je pred policijom rekla “Ja ću te ubiti!” – uzrujana je bila pred nama M.K.

Osumnjičena Anita T. jučer je bila u bolnici, a osumnjičene Renata i Marija T. su odvedene u postaju na kriminalističko istraživanje. Iz njihovog stana čuo se lavež psa.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MM
Mladen Miletić
23:54 16.01.2011.

Dobro je da se kod nas u kulturnoj Hrvatskoj ne događaju ovakove gnjusne pojave !

CI
cici14
10:00 17.01.2011.

Hm Kakva mati takve kčeri, a kakvo li će tek biti unuče uz ovakvu buduću majku. A i ova susjeda se igra sa svakakvima. Ulica grada Chicaga, na Borovju sa Al Capponeima. E moj Zagrebre.