Promo

Turnir u graničaru za starije od 18 ponovno u Parku Ribnjak!

Foto:
graničar (1)
Foto:
graničar (1)
Foto:
graničar (1)
VL
Autor
PR Članak
15.06.2011.
u 09:25
Voditelj turnira je Marina Orsag, a suci Aleks Curać-Šarić i Goran Furjan
Pogledaj originalni članak

Evo nas opet! Četvrtu godinu zaredom!

Dragi rekreativci i oni koji se tako osjećate ili ćete se samo slučajno naći u Parku Ribnjak 02.07.2011. oko 13 h, a volite se prisjetiti osnovnoškolskih dana, u suradnji s „Park In Festivalom“, „Sretna lubenica“ za vas organizira turnir u graničaru za starije od 18 godina.

Okupite svoje prijatelje u tim i dođite se gađati s nama.

Tradicija fenomenalne atmosfere i zezancije uz gađanje i dobru cugu svake godine okuplja sve više i više ljudi. Budite i vi jedni od njih!

Kako je bilo prošle godine pogledajte ovdje.

Živciraju vas profesori na faksu? Dosta vam je šefa na poslu? Tlak vam diže osoba s kojom ste u vezi? Svega vam je kolektivno pun k...?

Nemojte prolupati i napraviti nešto zbog čega ćete završiti u crnoj kronici, dođite i ispucajte sve to van iz sebe u najstarijoj hrvatskoj timskoj igri.

Nagrade:

1. Karting za 6 osoba u Karting Centru Zagreb

2. Paintball za 6 osoba u Paintball klubu FLEKA

3. Festivalske ulaznice za Panč 2011 Zagreb - Festival stand-up komedije za 6 osoba

Voditelj turnira: Marina Orsag

Suci: Aleks Curać-Šarić i Goran Furjan

Prijava tima na turnir je besplatna, a prijave su na: 01 5588 980 ili sretna.lubenica@gmail.com

PRAVILA IGRE:

Dob igrača: 18 – 58 godina

1. Maksimalan broj timova: 16 (6 igrača: miješani timovi 2 ž-4 m, 3 ž-3 m ili 4 ž-2 m)

2. Način igre: Prvi dio po skupinama, po principu svaki sa svakim. Pobjeda nosi po bod. Prva dva tima iz kvalifikacija idu u četvrtfinale od kojeg se počinje s knock-out sistemom sve do finala

3. Jedna utakmica traje 10 min bez poluvremena (ukoliko u tih 10 min jedna ekipa potpuno ne izbaci drugu, pobjeđuje tim s više igrača u terenu)

4. Igralište je podijeljeno na dva dijela.

5. Igraju dvije ekipe po 6 osoba. Ekipe se smjeste svaka u jednu polovicu igrališta. Obje ekipe pošalju po jednog svog igrača da stane na liniju iza protivničke ekipe.

6. Na početku igre lopta je u rukama jedne ekipe (koje određuje se bacanjem novčića). Igrač koji je drži u ruci, baci je te nastoji pogoditi nekoga iz protivničke ekipe.

7. Svi igrači moraju ostati na području označenom za igru.

8. Ako lopta dodirne nekog od igrača i zatim padne na zemlju dotični igrač smatra se pogođenim. Pogođeni igrači stanu iza linija protivničke ekipe i love lopte koje padnu izvan označenog područja ili lopte koje im dodaju igračice iz njihove ekipe te također gađaju igrače unutar protivničkog tima.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr