KINO NA RIBNJAKU

Tuškanac u gostima prikazuje novije Disneyeve hitove: Ove subote uživajte uz akcijsku pustolovnu komediju

Foto: Tuškanac u gostima
Foto: Tuškanac u gostima
Foto: Tuškanac u gostima
Foto: Tuškanac u gostima
25.09.2024.
u 09:00
Finale ciklusa "Suvremeni Disney" je 23. studenog, kada će se prikazivati sada već kultno "Snježno kraljevstvo"
Pogledaj originalni članak

Pet najpopularnijih novijih naslova iz Disneyeve produkcije prikazivat će se do kraja studenog u programu "Tuškanac u gostima". Organizira se u partnerstvu s Centrom mladih Ribnjak, u kojem će se u sklopu ciklusa "Suvremeni Disney" subotama održavati projekcije omiljenih animiranih filmova koji revidiraju klasične mitove i bajke, prate snažne i neovisne likove u procesu samoostvarenja te poštuju kulturnu raznolikost i koriste moderan humor. Riječ je o djelima koja krase vrhunska animacijska tehnologija i realistični efekti, a ciklus će ove subote u 11 sati otvoriti akcijska pustolovna komedija "Izbavitelji".

Tjedan dana kasnije zaljubljenici u Disneyevu produkciju moći će u Centru mladih Ribnjak gledati gastronomske pothvate slavnog filmskog štakora u uspješnici "Ratatouille", koja je nastala 2007. godine i nagrađena je Oscarom. Na repertoaru su i "Vrlo zapetljana priča", adaptacija glasovite bajke "Zlatokosa" braće Grimm, te film "Merida hrabra", o netipičnoj princezi koja prkosi tradicijama i suočena s drevnom kletvom kreće u opasnu avanturu kako bi spasila svoju obitelj i kraljevstvo.

Finale ciklusa je 23. studenog, kada će se prikazivati sada već kultno "Snježno kraljevstvo". Radnja filma prati hrabru Annu koja uz pomoć prijatelja Kristoffa i snjegovića Olafa traži sestru Elsu čije su magične ledene moći zarobile kraljevstvo u vječnu zimu, a zaslužio je Oscar za najbolju originalnu pjesmu, "Let It Go", koja je postala globalni hit. Ulaznice za sve projekcije u ciklusu "Suvremeni Disney" pak stoje tri eura.

VEZANI ČLANCI:

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.