Sanjkaški kup

U borbi za najspretnijega sanjkaša vrtićanci, roditelji, bake i djedovi

Foto: pb/VLM
sanjkanje (1)
Foto: pb/VLM
sanjkanje (1)
Foto: pb/VLM
sanjkanje (1)
28.01.2013.
u 12:30
Posjetitelji su se grijali uz kuhano vino, a vatrogasci su protekli tjedan utabavali stazu lopatama
Pogledaj originalni članak

Unatoč niskim temperaturama, drugi sanjkaški kup u Mariji Gorici protekao je u igri i veselju. Na brdašcu pored župne crkve protekli vikend natjecala su se djeca vrtićke dobi, učenici osnovnih škola, djedovi, bake, majke i očevi, a jučer su sanjke ‘ukrstili’ i predstavnici mjesnih odbora i udruga, dok se brojka navijača i gledatelja, kažu organizatori, popela na više tisuća.

– Prvi sanjkaški kup održao se još 1985., a ponovno smo ga pokrenuli kako bismo djecu maknuli od kompjutera i vratili ih na pitome brežuljke - ističe načelnica općine Marica Jančić, te dodaje da su vatrogasci čitav tjedan pripremali stazu lopatama. Za prva tri mjesta dijelile su se i nagrade, a posjetitelji su mogli uživati i uz kuhano vino.

>>Sanjkanje sa stilom - dizajnerske sanjke u obliku sobovih rogova

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.