Zdrave i prirodne

U središtu Zagreba otvorena prva Kuća kobasica

Foto: Robert Anić/PIXSELL
Matijine kobasice
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Matijine kobasice
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Matijine kobasice
18.11.2013.
u 09:20
Matijina “Kuća kobasica” dodatno je obogatila sve šarolikiju zagrebačku gastronomsku ponudu
Pogledaj originalni članak

Već dobro poznata zagrebačka gastronomska oaza “Wok by Matija” smještena u prolazu između Ilice i Varšavske ulice bogatija je za još jednu kulinarsku novost. Matija Nikolić, bivši finalist kulinarskog showa “Masterchef”, nakon odličnih wok i wrap recepata predstavio je još jedan specijalitet – Matijinu kobasicu – koja će privući i oduševiti sve zaljubljenike u vrhunska jela pomalo zaboravljenih receptura.

– Radi se o domaćim kobasicama koje su potpuno prirodne i zdrave i u čijoj se recepturi koristi samo janjeće, juneće i svinjsko meso bez dodataka i aditiva – objasnio je poznati kuhar.

Matijina “Kuća kobasica” dodatno je obogatila sve šarolikiju zagrebačku gastronomsku ponudu, a razveselit će sve posjetitelje užeg centra grada koji traže nešto drukčiju, inovativniju i, ono najvažnije, zdraviju kuhinju.     

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

AU
autoritet
14:37 18.11.2013.

Ne zvuči loše

Avatar darkkati
darkkati
08:23 19.11.2013.

ja ti najviše volim janjetinu iz Boraje

Avatar Aubix
Aubix
09:48 19.11.2013.

Najbolje su konjske kobasice iz zagrebačkog "Horseland". Sve ostale kobasice se u usporedbi s ovim Hrvojevima mogu sakriti. Uz to, ostale kobasice su masne i kao takve nezdrave. Pogledajte savjete nutricionista