korisno za praznike

U kampovima se može naučiti igrati bowling ili squash

Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
U kampovima se može naučiti igrati bowling ili squash
04.01.2013.
u 10:52
Prijave za bowling primaju se na broj 4102 222 do nedjelje, a za squash se prijaviti može do subote 5.1. na 6196 666
Pogledaj originalni članak

Učenici osnovnih i srednjih škola tijekom zimskih praznika mogu se u Zagrebu početi baviti bowlingom ili squashem. Bowling klub Zapad od ponedjeljka 7. siječnja cijeli tjedan svakog jutra u Arena Centru priređuje bowling kamp, besplatan za sudionike, koji dobivaju i opremu. Voditelj je Miše Mrkonjić, višestruki državni prvak i 19. bowler svijeta. Prijave se primaju na broj 4102 222 do nedjelje.

Predsjednik BK Zapad Vedran Režić, ujedno i predsjednik Hrvatskog squash saveza, poziva učenike i na učenje squasha. Jednotjedni kamp s učenjem te brze igre s reketom i lopticom počinje u ponedjeljak ujutro, u Squash Toweru, Zavrtnica 17.

Prijaviti se može do subote 5.1. na 6196 666, a za polaznike je sva oprema osigurana.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.