GČ Brezovica

Grad otkrio detalje obnove Područne škole u Kupinečkom Kraljevcu

Foto: Facebook/MO Kupinečki Kraljevec
Grad otkrio detalje obnove Područne škole u Kupinečkom Kraljevcu
26.04.2021.
u 15:37
Iz Grada su u ponedjeljak poručili kako sredinom lipnja počinje dogradnja i rekonstrukcija Područne škole Kupinečki Kraljevec te da će trajati devet mjeseci
Pogledaj originalni članak

Pokrenut je otvoreni postupak javne nabave odabira izvođača i oprematelja Osnovne škole Brezovica - Područne škole Kupinečki Kraljevec, javili su u ponedjeljak iz Grada Zagreba. Prvi je to korak prije izvođenja radova na rekonstrukciji, dogradnji te opremanju škole i dvorane. 

-Otvaranje ponuda provedeno je 9. veljače 2021., te je u postupku zaprimljeno sedam ponuda za izvođenje radova i sedam ponuda za opremanje objekta, odnosno sveukupno 14 ponuda. U tijeku je postupak odabira poslovnih subjekata, a tijekom mjeseca lipnja 2021. očekuje se sklapanje ugovora i početak izvođenja radova dogradnje postojeće škole i sportske dvorane i opremanje objekta. Planirani rok izvođenja radova i opremanja PŠ Kupinečki Kraljevec je 9 mjeseci -poručuju iz Grada. 

Podsjetimo, u subotu su u obilasku Gradske četvrti Brezovica bili SDP-ov kandidat za gradonačelnika Joško Klisović te HDZ-ov kandidat Davor Filipović koji je izjavio kako će u Kupinečkom Kraljevcu graditi novu školu. 

-Umjesto kompostane, u Brezovici ćemo izgraditi dječji vrtić, a u Kupinečkom Kraljevcu školu. Uz pomoć sredstava Europske Unije obnovit će se i crkva koja je stradala u strašnom zagrebačkom potresu - rekao je u subotu Filipović. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.