traje očevid

U Vukovini smrtno stradao biciklist

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
U Vukovini smrtno stradao biciklist
10.11.2015.
u 22:15
Nesreća se dogodila na neosvjetljenom dijelu prometnice D30 nesposredno prije nadvožnjaka, na izlazu iz Vukovine prema Mraclinu.
Pogledaj originalni članak

U prometnoj nesreći koja se dogodila danas nešto iza 17 sati smrtno je stradao biciklist, piše VGdanas. Nesreća se dogodila na neosvjetljenom dijelu prometnice D30 nesposredno prije nadvožnjaka, na izlazu iz Vukovine prema Mraclinu.

Na mjesto nesreće stigla je policija i hitna pomoć, no nažalost, biciklist je na mjestu preminuo. Upozoravamo vozače da se zbog policijskog očevida koji je u tijeku vozi usporeno i naizmjenično jednom trakom na tom dijelu D30. Po završetku očevida bit će poznate okolnosti pod kojima je došlo do nesreće u kojoj je sudjelovalo osobno vozilo i biciklist.

>> Poginuo 60-godišnji biciklist, nije se zaustavio na 'stop'

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.