kvartovska fešta

Ugrijte se u subotu na 'Božiću v Vrabču', pjevaju i Jacques i Kićo

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Ugrijte se u subotu na 'Božiću v Vrabču', pjevaju i Jacques i Kićo
19.12.2013.
u 18:00
Program u grijanom šatoru dvorišta župe svete Barbare otvaraju djeca i tete iz dječjih vrtića, nastavljaju učenici osnovnih škola i članovi župnih zajednica, a nastupaju i poznati estradnjaci
Pogledaj originalni članak

Želite li se ugrijati i zabaviti u Vrapču, svakako morate biti na priredbi "Božić v Vrabču', u subotu 21. prosinca u župnom dvorištu župe sv. Barbare, u grijanom šatoru!

Članovi župnih zajednica Svete Barbare, đaci i učitelji osnovnih škola, vrtićanci i njihove tete pripremili su bogat program s izložbom božićnih radova i radionicama drvenih igračaka i nakita. Građane će zabavljati Folklorni ansambl Vrapčanci, Potepuhi, Crveni koralji, ali i Krunoslav Kićo Slabinac i Jacques Houdek, koji će animirati i svojim božićnim pjesmama.

Za sve je goste, kako ističe mons. Antun Sente uime organizatora, u ponudi i fina domaća papica, te tombola na kojoj se mogu osvojiti i prigodne nagrade.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AM
ameris
12:46 20.12.2013.

Slabinac je nekad znao birati društvo.Dječici preporučujem da čuvaju novce jer jedan od zabavljača zna i od njih naplačivati svoje mega mijaukanje.