plac patrola

Umirovljenica Milka Kuprešan po morske plodove ide u centar grada

Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Plac patrola Dolac
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Plac patrola Dolac
24.04.2014.
u 11:23
Na Dolacc po ražu, češnjak i špinat, od čega spravlja ručak
Pogledaj originalni članak

Sastojci za ručak:

raža – 65 kuna; 500 grama špinata – 8 kuna; češanj češnjaka – 4 kune

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Foto: Thinkstock

Priprema:

Umirovljenica Milka Kuprešan na tržnicu Dolac dolazi po ražu jer voli morske plodove. Za ručak uz ražu priprema špinat. S čitateljima je podijelila svoj recept:

Ražu očistite i ogulite joj kožu. Operite je, nauljite, posolite te stavite u posudu. Dodajte malo vina i ulja te lovorov list. Prelijte je vodom i skuhajte. Na kraju pospite sitno nasjeckanim češnjakom i poslužite. Milka Kuprešan kao prilog raži preporučuje špinat jer joj, kaže, ta kombinacija okusa najviše odgovara. Iako živi u Prečkom, voli posjetiti Dolac kad god joj se pruži prilika.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.