Dugo Selo

Umirovljenici svojim sugrađanima očistili šetnicu

Foto: Grad Dugo Selo
SUH-ovci uredili Šetnicu kontese Drašković
Foto: Grad Dugo Selo
SUH-ovci uredili Šetnicu kontese Drašković
18.11.2015.
u 08:00
Sljedeće će godine, osim Šetnice kontese Drašković, nastojati urediti i produljiti šetnicu koja vodi do Kleti Bunčić
Pogledaj originalni članak

Lišća i suhih grana, koji su prekrivali Šetnicu kontese Drašković u Dugom Selu, riješili su se vrijedni umirovljenici. Šetnica uz Sportski centar i nogometno igralište ponovo je "zablistala", a članovi ogranka Sindikata umirovljenika Hrvatske na taj su način svojim sugrađanima omogućili bezbrižnu šetnju.

Umirovljenici iz Dugog Sela i inače uređuju Šetnicu kontese Drašković, pa svake godine organiziraju akcije održavanja, čišćenja i navoženja šljunka, za što su nedavno, pri obilježavanju Dana grada, dobili i godišnju zahvalnicu za "dugogodišnji rad u ostvarivanju što boljeg materijalnog položaja umirovljenika i skrbi za svoje članove te dobru suradnju s lokalnom zajednicom".

Inače, ogranak Sindikata umirovljenika Hrvatske u Dugom Selu svake godine pomaže Gradu organizirati proslavu Praznika rada u Perivoju grofa Draškovića, a bave se i humanitarnim radom, odnosno prikupljaju pomoć za stare i nemoćne osobe prije većih blagdana. Također, sljedeće će godine, osim Šetnice kontese Drašković, nastojati urediti i produljiti šetnicu koja vodi do Kleti Bunčić. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SA
samoborka
08:23 18.11.2015.

Pohvalno!!