Akcija Radio Antene

Uređivali Park Mladenaca

Foto: Boris Šćitar/Pixsell
Uređivali Park Mladenaca
05.06.2010.
u 13:27
Uz odličan glazbeni mix DJ-a Antene, građani su se zabavljali uz ples i rad, a u tome su im pomogli Barbara Kolar, Iva Šulentić, Etor Kocijančić, te članovi žirija koji su zaslužni za odabir Parka mladenaca, Jasenko Houra i Mladen Bodalec.
Pogledaj originalni članak

Park mladenaca u Sigetu prva je lokacija koja je odabrana u akciji radija Antene „Za ljepši rad“ na kojoj se od ranog jutra čistilo, popravljale su se sprave za igranje, postavljene su nove klupice i kante za smeće.

Park je na natječaj za uređenje prijavio Krešimir Radić, koji je danas bio i heroj svoga kvarta.

Uz odličan glazbeni mix DJ-a Antene, građani su se zabavljali uz ples i rad, a u tome su im pomogli Barbara Kolar, Iva Šulentić, Ivana Mišerić i Etor Kocijančić, te članovi žirija koji su zaslužni za odabir Parka mladenaca, Jasenko Houra i Mladen Bodalec.

I sljedeća dva vikenda, Antena će nastaviti sa akcijom „Za ljepši grad“ na još dvije lokacije, koje još nisu poznate.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PU
pumbica
23:44 05.06.2010.

Konačno ste se setili da postoji i prljavo kazalište.Jer oni su legende grada Zagreba,a ne neki čolići i ostala bagra iz susjedni država...