KOŠARKAŠKI DEBAKL

Pojavio se još jedan Tomaševićev video, čak se i Đapić sprda s njim: 'Za ovog sam LeBron James'

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Zagreb: Tomašević obilježio završetak radova na dogradnji OŠ Ante Kovačića
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Zagreb: Tomašević obilježio završetak radova na dogradnji OŠ Ante Kovačića
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Zagreb: Tomašević obilježio završetak radova na dogradnji OŠ Ante Kovačića
06.09.2023.
u 22:12
Na društvenim mrežama proširila se snimka Tomaševića kako bezuspješno u nekoliko navrata pokušava zabiti koš, a on se sam na kraju našalio na svoj račun
Pogledaj originalni članak

Ovoga utorka zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević obišao je novoobnovljenu Osnovnu školu Ante Kovačića. Tom prilikom obišao je i sportsku dvoranu pa usputno pokušao pokazati svoje vještine u košarci, no to mu baš i nije pošlo za rukom.

Naime, na društvenim mrežama proširila se snimka Tomaševića kako bezuspješno u nekoliko navrata pokušava zabiti koš. U jednom trenutku je i otkopčao sako, no nakon pet pokušaja je na kraju i odustao i proslijedio loptu.

S ovom snimkom našalio se i Ante Đapić, bivši osječki gradonačelnik čija je fotografija s košarke također svojedobno bila objavljena u medijima. 

POVEZANI ČLANCI:

- Molim vas usporedite gradonačelnika Zagreba i  mene u doba kad sam ja kao gradonačelnik igrao košarku! Pa ja sam na humanitarnoj utakmici “šiljio trice”! Za ovoga Tomaševića sam LeBron James! - poručio je Đapić. Na ove šale se Tomašević, čini se, nije naljutio već se i sam našalio na svoj račun.

- Kad će više snowboarding sezona? - poručio je na X-u, bivšem Twitteru, uz fotografiju.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
11:05 07.09.2023.

Čujem da su došli iz NBA u špijunažu, sprema se nemoralna ponuda, kažu rijetko viđen talent.....

PR
prajdali100
23:54 06.09.2023.

Ja sam stvarno mislio da se Tomašević zeza.Ali čovjek je totalni antitalent.Pojma nema,ne samo u košarci...

PA
PavoMarcinko
23:44 06.09.2023.

Zna zabijat samo građanima Zagreba zna se gdje