aromaterapija za pse

Violončelistica radi mirišljave sapune i šampone za – pse!

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
kozmetika za pse (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
kozmetika za pse (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
kozmetika za pse (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
kozmetika za pse (1)
11.03.2013.
u 09:29
Šamponi, sapuni, njega za pseću kožu i dlaku... sve to radi mlada violončelistica Petra Golčić koja se već nekoliko godina bavi proizvodnjom prirodne aromakozmetike.
Pogledaj originalni članak

Prirodni aromaterapijski proizvodi za pse. Zašto ne? Šamponi, sapuni, njegujuće mješavine za kožu i dlaku pasa, ulja za kožne probleme, artritis, cirkulaciju, protiv krpelja ili za ublažavanje straha i agresivnosti. Petra Golčić, mlada violončelistica, nekoliko godina proizvodi prirodnu aromakozmetiku. Prošla je različite radionice i, kaže, danas ona i njezin pas Kasja, koriste samo onu kozmetiku koja izađe iz njihove kuhinje.

– Isprobavala sam prirodnu kozmetiku na sebi, prijateljima i rodbini. Kad sam se uvjerila u kvalitetu, počela sam raditi za širu publiku pa i pseću – objašnjava. Aromaterapijski proizvodi za pse – šampon za ljepšu dlaku od 80 kuna, uljne mješavina protiv krpelja, za smirivanje od 40 kuna ili sapun “dlakava ljubav” za 25, kaže Petra, netoksični su i ne iritiraju.

Izrađuje i kozmetiku za ljude – kreme za lice i tijelo, protiv akni, za brijanje ili kreme s eteričnim uljem čempresa i kadulje za celulit od 150 kuna, dezodoransi za 60 kuna. Sapuni s crvenom mandarinom za smirenje, ružmarinom, paprenom metvicom, ljiljanom... već od 15 kuna. Dekorativna kozmetika – puder, tekući ili u prahu – kombinacija gline, rižinog pudera i praha kestena, od 200 kuna, sjenila... Petra sve sama pripravlja, po narudžbi, a sastojci su, kaže, 100 posto prirodni. Svoje prirodne proizvode AromAntique, prodaje preko WooHoo platforme, Facebooka, ali može je se vidjeti i na raznim sajmovima po gradu

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.