radovi na cesti

Vlaška i Bakačeva zatvorene, pogledajte kuda voziti

Foto: Zagreb.hr
Vlaška i Bakačeva zatvorene, pogledajte kuda voziti
07.10.2013.
u 14:17
Zbog uređenja kolnika Vlaška ulica na dijelu od Kurelčeve ulice do raskrižja Pod Zidom / Kaptol i Bakačeva ulica na dijelu od raskrižaja Pod zidom / Vlaška do Cesarčeve ulice od danas su zatvorene
Pogledaj originalni članak

Zbog uređenja kolnika Vlaška ulica na dijelu od Kurelčeve do raskrižja Pod zidom / Kaptol i Bakačeva ulica na dijelu od raskrižja Pod zidom / Vlaška do Cesarčeve ulice od danas su zatvorene, a promet će biti obustavljen do četvrtka 31. 10. 2013 do 20 sati.

Obilazni pravac za vrijeme izvođenja navedenih radova bit će: iz smjera sjever Ulica Kaptol (sjever) – polukružno kod ZET-ova stajališta – Ulica Kaptol - Zvonarnička – Ribnjak – Branjugova – Palmotićeva i dalje prema jugu: Branjugova – Vlaška – Ribnjak – Degenova – Kaptol. 

Cerska cesta na dijelu od Dugoselske do Bihaćke od utorka od 7 sati do utorka 15. 10.  do 15 sati bit će zatvorena za sav promet zbog radova na izgradnji magistralnog cjevovoda. Obilazak je sljedeći: Dugoselska – Školska – D. Domjanića – Cerska (sjever) i obratno.

Zatvara se i Strojarska u Sesvetskom Kraljevcu i to na dijelu od Ulice Bedema ljubavi do željezničke pruge, zbog izvođenja radova na izgradnji magistralnog vodoopskrbnog cjevovoda od utorka u 7 sati do nedjelje 20. listopada u 15 sati.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.