TRAGA SE ZA NASILNICIMA

Vozač ZET-a ih tražio kartu, a oni ga pretukli

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Vozač ZET-a ih tražio kartu, a oni ga pretukli
12.07.2019.
u 15:30
Kriminalističko istraživanje je u tijeku.
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka policija traga za dvojicom muškaraca koji se sumnjiče da su 11. srpnja oko 9 sati na Medveščaku u Ulici Bliznec pretukli 59-godišnjeg vozača ZET-a.

Kako je priopćila policija, nasilni dvojac je ušao u autobus. kada ih je vozač pitao da mu pokažu voznu kartu. No umjesto da mu pokažu kartu na uvid, muškarci su ga napali, pretukli i pobjegli.

Vozaču je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DV
dvorskaluda
15:56 14.07.2019.

Razbojnici taj put nisu imali pištolj da ubiju vozača? Vozače, taxiste,konobare,prodavače,socijalne radnike i td. u Hrvatskoj tuče i ubija svako smeće, ali naši pompozni i napuhani političarčići misle samo na svoju zaradu,mešetarenje i kandidiranje kako bi opstali što bliže kopanji.