Zagreb

Vozačica udarila u auto koji je stao propustiti maloljetnika. Mladić je teško ozlijeđen

Foto: Fran Rubil/PIXSELL
Vozačica udarila u auto koji je stao propustiti maloljetnika. Mladić je teško ozlijeđen
09.07.2022.
u 14:06
Nakon naleta, osobni automobil marke Renault odbačen u naprijed kojom prilikom je naletio na maloljetnika. U prometnoj nesreći maloljetnik je teško ozlijeđen.
Pogledaj originalni članak

Jučer se u mjestu Jablanovec dogodila prometna nesreća koja je završila teškom ozljedom, a služi kao dobra lekcija u pažnji prilikom vožnje. Vozačica se, naime, zbog neprilagođene brzine zabila u vozilo ispred sebe koje je stalo na zebri maloljetniku koji je prelazio cestu. Zbog sile udarca vozilo se zatim zabilo u dijete, koje je teško ozlijeđeno. O svemu je priopćila zagrebačka policija. 

Vozačica Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka, priopćila je zagrebačka policija, kretala se kroz naselje istočnom prometnom trakom kolnika Stubičke ulice u smjeru sjevera, no dolaskom do kućnog broja nije prilagodila brzinu kretanja vozila pa je prednjim dijelom svog auta naletjela na stražnji dio osobnog automobila marke Renault zagrebačkih registarskih oznaka kojim je ispred nje u istom smjeru upravljala 60-godišnjakinja, a koja je u trenutku naleta zaustavila svoje vozilo ispred obilježenog pješačkog prijelaza kako bi propustila maloljetnika koji je gurajući bicikl prelazio kolnik u smjeru istoka na obilježenom pješačkom prijelazu.

Nakon naleta, osobni automobil marke Renault odbačen u naprijed kojom prilikom je naletio na maloljetnika. U prometnoj nesreći maloljetnik je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za dječje bolesti Zagreb dok je putnica iz osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka lakše ozlijeđena. 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SH
Shorv600
07:06 12.07.2022.

Eh taj mobitel i taj odvratni selfi.